Αποστολές & Πληρωμές

όποι Πληρωμής

Η εξόφληση των αγορών σας μπορεί να γίνει με τους εξης τροπους:

1) Aντικαταβολή
2) Πιστωτική κάρτα
3) Παραλαβή της παραγγελίας σου από το κατάστημα μας. (Aν το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο)
4) Kατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας

Κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς:

Alpha Bank: GR3501405520552002340002881
Πειραιώς Bank: GR1601722490005249073036956

Εν συνεχεία θα πρέπει να μας αποστείλεις αντίγραφο της συγκεκριμένης κατάθεσης στο e-mail:
Μετά τη λήψη έγκυρου αντίγραφου κατάθεσης του συνολικού ποσού ακολουθείται η διαδικασία της επεξεργασίας και της επιβεβαίωσης παραγγελίας και σου αποστέλλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα ή/και τα μηνύματα στο e-mail και κινητό τηλέφωνο που μας έχεις δηλώσει.

Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας επιχείρησης.
Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ και αφορούν αγορές απο το ηλεκτρονικό κατάστημα.Η τιμή αφορά σε πληρωμές μετρητοίς ή μέσω πιστωτικών καρτών που γίνονται δεκτές από το σύστημα του site.

Mέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass με τη διενέργεια συναλλαγών από απόσταση.

Τρόποι Αποστολής & Παράδοσης Προϊόντων

Ο πελάτης μπορεί να παραλάβει τα προϊόντα σε 1-5 εργάσιμες ημέρες(εντός και εκτός Ατττικής) ή μπορεί να ζητήσει να αποσταλουν σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση.Επίσης ο πελάτης ζητείται να δώσει την ημερομηνία που επιθυμεί να παραδοθούν τα προϊόντα, ανεξαρτήτως από τον τρόπο αποστολής.

Παρέχουμε (3) τρείς διαφορετικούς τρόπους αποστολής των προϊόντων: Ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα (εντος Αττικής), Courier και Μεταφορική εταιρία.

Για παραγγελιες στις Περιφεριακές Ενότητες των τομέων Πειραιώς και Αθηνών(Κεντρικού,Νότιου,Βόρειου,& Δυτικού) με κοστος μεγαλυτερο των 30 €,καί βάρος μέχρι 15kg η αποστολη γινεται ΔΩΡΕΑΝ.

Για τις υπολοιπες περιοχες της Ελλαδος ανεξαρτητως ποσου η χρέωση επιβαρύνει τον παραληπτη.Τα ελάχιστα μεταφορικά μαζί με την αντικατάβολη είναι 5 €.

Στις περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητη η χρήση γερανού, το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Οι Λευκές Συσκευές αποστέλλονται μόνο με μεταφορική εταιρία που επιλέγεται από εμάς και η χρέωση γίνεται ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας ανά τεμάχιο αποστολής.

Το κατάστημα έχει την υποχρέωση να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον πελάτη και να κανονίσει την ώρα παράδοσης. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται από Δευτέρα έως και Σάββατο.

Επωνυμία: Βασιλική Λάμπρου
ΑΦΜ: 152942995
ΔΟΥ: Α' Περιστερίου
Έδρα: Κολωνού 1 | Περιστέρι 12131
Αριθμό ΓΕΜΗ: 140352301000